Quantcast

Value labels not registering in Data View window

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Value labels not registering in Data View window

Sarima
I´ve been using spss for a long time and now I have a problem that never happened before.

I assigned value labels to  the differente values of a variable in my dataset, but when I go to the Statistics View window, I only can see the original values and not the labels.
I found a post with a similar problem and I´ve try to put the labels with the Syntax editor but ir doesn´t work.


I ve attached a picture of the problem

Any possible solution please?
Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Value labels not registering in Data View window

Jignesh Sutar
This is likely due to your Pivot Table Labelling settings:



You can adjust these settings using syntax, observe the outputs of this example:

get file="C:\Program Files\IBM\SPSS\Statistics\24\Samples\English\Employee data.sav".

set tnumbers values.
freq gender.

set tnumbers labels.
freq gender.

set tnumbers both.
freq gender.



Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Value labels not registering in Data View window

Sarima
I could solved the problem with your answer.
Thank you so much for your time!
Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Value labels not registering in Data View window

John F Hall

Jignesh has a syntax solution, but you can also change your SPSS setting s via the GUI.  Edit >> Options >> Output  as per the screenshot he sent.  It’s worth playing with the other options to see what else you can do.

 

John F Hall (Mr)

[Retired academic survey researcher]

 

Email:   [hidden email] 

Website: www.surveyresearch.weebly.com

SPSS start page:  www.surveyresearch.weebly.com/1-survey-analysis-workshop

 

 

 

 

-----Original Message-----
From: SPSSX(r) Discussion [mailto:[hidden email]] On Behalf Of SARIMA
Sent: 01 December 2016 11:53
To: [hidden email]
Subject: Re: Value labels not registering in Data View window

 

I could solved the problem with your answer.

Thank you so much for your time!

 

 

 

--

View this message in context: http://spssx-discussion.1045642.n5.nabble.com/Value-labels-not-registering-in-Data-View-window-tp5733551p5733553.html

Sent from the SPSSX Discussion mailing list archive at Nabble.com.

 

=====================

To manage your subscription to SPSSX-L, send a message to [hidden email] (not to SPSSX-L), with no body text except the command. To leave the list, send the command SIGNOFF SPSSX-L For a list of commands to manage subscriptions, send the command INFO REFCARD

===================== To manage your subscription to SPSSX-L, send a message to [hidden email] (not to SPSSX-L), with no body text except the command. To leave the list, send the command SIGNOFF SPSSX-L For a list of commands to manage subscriptions, send the command INFO REFCARD
Loading...